Hava Durumu

Galip gelerek başlamalıyız

Yeşil Beyazlıların Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen organizasyonuna futbolun patronu Samet Aybaba da katılırken, potanın patronu Arda Vekiloğlu, "Lig maratonuna iyi başlamalıyız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galip gelerek başlamalıyız

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk haftasında evinde Mamak Belediyesi Yeni Mamak Spor ile karşılaşacak Bursaspor Basketbol, medya gününde basın mensuplarıyla buluştu. Yeşil Beyazlıların Atatürk Spor Salonu'na gerçekleşen Medya Günü'ne, basketbol takımının yanı sıra Bursaspor'un Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin ve futbol takımımının teknik direktörü Samet Aybaba katıldı. Fotoğraf çekiminin ardından Bursapor Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Arda Vekiloğlu açıklamalarda bulundu;

AYBABA BAŞARI DİLEDİ

Vekiloğlu, "Heyecanlıyız, gerçekleştirmek istediğimiz bir hedefimiz var. Bununla ilgili bizleri bekleyen zorluklar var. Maratona nasıl başladığınız çok önemli. Bildiğiniz gibi sezonu 1. sırada bitiren takım direkt Süper Lig'e çıkacak. Her hafta final niteliğinde maç oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. İnşallah hedeflerimizin gerçekleştiği bir lig olur" diye konuştu. Bursaspor futbol takımı teknik patronu Samet Aybaba ise yeni sezon öncesi basketbol takımına başarılar dilerken, sık sık maçlara gelmeye çalışacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.