Hava Durumu

Game Of Thrones'da yine büyük hata!

George R. R. Martin'in kitabından uyarlanan dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones, 8. Final sezonunda yine büyük bir hataya imza attı. Yayınlanan 5'inci bölümde de bu kez Jaime Lannister'ın kesilen sağ eli göründü.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2019 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2019 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Game Of Thrones'da yine büyük hata!

Game Of Thrones dizisi 8. sezon 4. bölümde masada unutulan Starbucksbardağı ile uzun süre gündemi meşgul etmişti. Yayınlanan 5. bölümde de bu kez Jaime Lannister'ın kesilen sağ eli göründü.

JAMİE'NİN ELİ GERİ DÖNDÜ

Dünya çapında en çok izlenen dizi Game Of Thrones'un takipçileri geçtiğimiz 4. bölümde bir sahnede unutulan Starbucks bardağı ile sosyal medyada diziyi yerden yere vurmuşlardı. Bu kez 'The Bells' adlı 5. bölümde, 3. Sezonda eli kesilen Jaime Lannister'ın takma eli yerine gerçek eli görüntülere yansıyor. Kızıl Tut'da kardeşi ve sevgilisi Cersei Lannister ile karşılaşan ve sonrasında sarılan Jaime'nin takma eli yerine gerçek eli sahnede yer alıyor.

'GÖRÜNTÜ ÜZERİNDE OYNANMIŞ OLABİLİR'

Görüntülerin ardından HBO'nun yetkilileri, Jaime'nin elinin görünmediğini, sosyal medya kullanıcılarının görüntü üzerinde oynadıklarını iddia etti. Önceki bölümde ise Arya Stark'ın, Night King'i yenmesinin şerefine kadeh kaldırdıkları bir sahnede masa üzerinde unutulduğu düşünülen Starbucks bardağı uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.