Hava Durumu

Garaja boş gelip, boş çıkmaya çalışınca yakayı ele verdi!

Van'da bir kamyon garajında durumundan şüphelenilerek operasyon yapılan şehirlerarası bir kamyonun kasasının gizli bölmesinden 199 paket halinde 105 kilo 29 gram eroin ele geçirildi.Garaja boş gelip, boş halde çıkış hazırlığı yaparken fark edilip operasyon düzenlenen kamyonun şoförü gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Garaja boş gelip, boş çıkmaya çalışınca yakayı ele verdi!

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, aldıkları ihbar ve yaptıkları çalışmalarda Van Erciş karayolu üzerinde bulunan bir kamyon garajında park halindeyken gece yarısı harekete geçerek garajdan çıkış yapmaya çalışan 34 plakalı bir kamyonu durdurup içerisinde arama yaptı. Şehirlerarası nakliyat yapan bir firmaya ait olduğu belirlenen kamyonun kasasında dün gece 03.00 sıralarında narkotik köpeğinin katılımıyla yapılan aramada, köpeğin tepki verdiği bölme kesilerek arandı.

Kamyonun, kesilen kasasının yan bölmesinde yapılmış gizli bölmeye ulaşan narkotik timleri, bölmede 199 paket halinde 105 kilo 29 gram eroin ele geçirdi.Uyuşturucuya ele koyup, kamyonu emniyet parkına çeken polis, gözaltına aldığı kamyon şoförünü ise sorguya aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.