Hava Durumu

Gareth Bale'nin kayınpederi dolandırıcı çıktı!

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'in gençlik aşkı ve nişanlısı Wag Emma Rhys-Jones'un babası 250 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle hüküm giydi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gareth Bale'nin kayınpederi dolandırıcı çıktı!
Geçtiğimiz ay Real Madrid'li oyuncu Gareth Bale ile nişanlanan Wag Emma Rhys-Jones, önümüzdeki hafta hapse girmesi beklenen babası hakkında yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

ZOR ŞARTLARDA YETİŞTİ

25 yaşındaki genç kadına yakın kaynaklar, Jones'un babasının küçüklüğünden beri sürekli yurtdışında olduğunu ve genç kadının bu yüzden babasız ve zor şartlar altında yetiştiğini belirtmişti.

HAPİS CEZASI

Emma'nın babasının Kanada, Amerika ve İngiltere'den olmak üzere 250 kişinin dolandırılmasında parmağı olduğu ortaya çıkmış, aile üyeleri hapis cezası ile cezalandırılacak olan baba Robert Jones'un cezasında indirime gidilmesini istemişti. Jones'un 2.2 milyon poundluk zarara yol açtığı öğrenildi.

Yazdığı mektuplarda çok pişman olduğunu dile getiren baba Robert, kızının dünyaya getirdiği torunlarıyla tanışmayı dört gözle beklediğini de yazmıştı. Jones, önümüzdeki hafta New York'ta hüküm giyecek. Gareth Bale ve Emma Jones liseden beri birlikteler.(Fanatik)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.