Hava Durumu

Gattuso'dan Hakan Çalhanoğlu'na övgü

Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso, Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'ndan övgüyle söz etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gattuso'dan Hakan Çalhanoğlu'na övgü

İtalyan devi Milan'ın teknik direktörü Gennaro Gattuso, takım için uyumdan, şu an da gösterdikleri performansa, Kalinic olayından, Hakan Çalhanoğlu'na dair önemli açıklamalarda bulundu.

40 yaşındaki teknik adam, konuşmasının başında Milli yıldızımızın da dediği gibi bir "aile" olduklarını vurgularken, "Bir takım ciddiyetle ve profesyonel şekilde idman yapıyorsa ve birbirlerine saygıları varsa, herhangi bir uyarı yapmaya gerek yok. Hakan Çalhanoğlu dün 'biz bir aileyiz' yazdı, bu soyunma odası ile ilgili bir fikir veriyor. Eğer geçen sezon Kalinic'in yaptığı gibi kötü davranışlar sergileyen oyuncular olursa müdahil olurum ancak şu anda bir şey söylemeye gerek yok." dedi.

"HARİKA BİR TAKIM DEĞİLİZ"

Konuşmasının devamında iyi bir takım olmadıklarını ancak etkili oynamaya çalışan bir ekip olduklarını aktaran Gattuso, "Benim söylediğim her şeyi yapıyorlar. Agresiflik anlamında biraz eksiğimiz var ancak bu da oyuncu karakteriyle alakalı. Genç bir takım değiliz. Gelişmeliyiz ve bahane arayamayız. Goller atmalı ve şansları harcamamalıyız. Şu anda sakin değilim, 2-0 öne bile geçsek bir şeyler olabilir gibi hissediyorum. Harika bir takım değiliz, iyi bir futbol oynayan ancak çok da etkili olamayan bir ekibiz." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Milan, Serie A'da oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 12. sırada kendine yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.