Hava Durumu

Gazi kupada tutulmuyor

Kırmızı Siyahlılar 4. Tur mücadelesinde Yalova'da ağırladığı 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'u penaltılar sonunda 3-0 devirerek bir üst tur vizesi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gazi kupada tutulmuyor

ERCAN PENALTI KAÇIRDI

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda mücadele eden Bursa temsilcisi Orhangazi Belediyespor, sahasında 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'u penaltılarla 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Yalova Stadı'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip iyi başladı. Şanlıurfaspor, 22. dakikada Mercan'ın ortasında Abdülkadir'in altı pas içinde yaptığı kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı ancak kaleci Erman gole izin vermedi. 43'te Kırmzı Siyahlı temsilcimiz penaltı kazandı. Atışı kullanan Ercan Karaca penaltıyı kaçırdı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

GOL SESİ ÇIKMADI

İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçti. Konuk Şanlıurfa-spor 57. dakikada Mercan ile gole çok yaklaşırken, Orhangazi Belediyespor 75'te Mercan'ın ortasıyla yakaladığı pozisyonda Ercan'ın kafa vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde ve uzatmala-rında gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi. Kırmızı Siyahlılar beyaz noktadan yapılan atışlarda Mustafa Demir, Ercan ve Recep Onur ile golleri buldu. Konuk ekibin kullandığı tüm penaltılar ise ya dışarı çıktı ya da kaleci Erman çıkardı. Orhangazi Beleediyespor rakibini 3-0 devirmeyi başararak kupada yoluna devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.