Hava Durumu

Gaziosmanpaşa'da göçük

Gaziosmanpaşa'da bir binanı ısı yalıtımı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Olayda bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2012 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2012 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gaziosmanpaşa'da göçük
Edinilen bilgilere göre, olay, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi Cebeci Caddesi üzerindeki bir binanın ısı yalıtım çalışması sırasında meydana geldi. Binanın ön cephesi boyunca yaklaşık 2 metrelik bir çukur kazan inşaat işçileri, zemin katın ısı yalıtımını yapmaya başladı. Bu sırada şiddetini arttıran yağmurun yumuşattığı toprağın kayması sonucu göçük meydana geldi.

Göçük altında kalan inşaat işçisi Ayhan Çavuşculu'nu (36) kurtarmak için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerini de çalışmasıyla, Çavuşculu toprak altından çıkartıldı ancak talihsiz işçinin ölmüş olduğu anlaşıldı. Çavuşculu'nun cesedi ilk incelemenin ardından adli tıp kurumuna gönderilirken, inşaat işçisinin çalışma arkadaşı da büyük şok yaşadı.

İşçinin kurtarılması için çalışan vatandaşlardan biri, "Toprağın kayması sonucu işçi göçük altında kaldı. Biz kurtarmaya çalıştık. Büyük uğraş verdik ama başarılı olamadık. İtfaiyeci arkadaşlar geldiler kısa sürede çıkardık ama hayatını kaybetmişti" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.