Hava Durumu

Gazozuna olsa da Bursasporsun sen unutma!

Son 3 haftayı hayal kırıklıkları ile geçen ve Avrupa hayalleri başka bahara kalan Bursaspor, bu akşam Galatasaray’ı konuk ediyor. Timsah Arena’daki mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 07:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 07:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gazozuna olsa da Bursasporsun sen unutma!
Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Bursaspor bu akşam sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Timsah Arena’daki mücadele saat 20.00’de başlayacak. Son üç haftada sırasıyla Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor’a mağlup olan ve Avrupa kupalarına katılma şansını büyük ölçüde yitiren Yeşil Beyazlı takım, kendisi gibi ligde iddiası kalmayan Galatasaray’ı mağlup ederek bir nebze olsun taraftarını mutlu etmek istiyor.

5 ÖNEMLİ EKSİK

Karşılaşma öncesi Bursaspor’da çok önemli eksikler bulunuyor. Kadro dışı kalan Dany, sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan Serdar Aziz ve Erdem Özgenç ile birlikte Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Balazs Dzsudzsak, Sarı Kırmızılı takıma karşı forma giyemeyecek futbolcular olarak dikkat çekiyor. Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Aurelien Chedjou, Wesley Sneijder ve Semih Kaya, Bursa’ya getirilmedi.

 MAÇ HEYECANI  AS TV’DE

Bursaspor’un Galatasaray’la oynayacağı maçın tüm heyecanı AS TV ekranında yaşanacak. Yeşil Beyazlı takımdaki son gelişmeler Timsah Arena çevresinden yapılacak canlı bağlantılarla anbean izleyenlerle buluşacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.