Hava Durumu

Gece kulübüne silahlı saldırı:2 yaralı

BAHÇELİEVLER’de birahane eğlenen grup, hesabı yüksek bulunca kendilerini getiren arkadaşlarını darp etti. Dövülen genç, evinden getirdiği tabancayla birahanenin önünde rastgele ateş etti. Kurşunlardan biri polis memuruna, diğeri ise garsona isabet etti. Saldırgan kayıplara karışırken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gece kulübüne silahlı saldırı:2 yaralı

Olay, saat 23.00 sıralarında Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde bulunan birahanede meydana geldi. İsmi henüz bilinmeyen bir genç, arkadaşlarıyla birahanede buluşup alkol almaya başladı. Bir süre sonra gruptakiler garsondan hesabı getirmesini istedi. Gelen hesabı yüksek bulan gruptakiler, kendilerini getiren arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Arkadaşları tarafından darp edilen kimliği henüz genç, evine gidip tabancasını alarak birahanenin bulunduğu yere döndü. Tabancayla birahaneye doğru rastgele ateş etti.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, kurşunlardan biri polis olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Recep Yılmaz’ın kasığına, diğeri ise birahanede garson olarak çalışan Vahap Bozkurt’un ayağına isabet etti. Vahap Bozkurt, olay yerine çağırılan ambulansla Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Recep Yılmaz da Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için arama çalışması başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.