Hava Durumu

Geceye damgasını vurdu!

Rus model Natalia Vodianova'nın ülkesindeki yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği geceye güzel model Kimberley Garner, derin yırtmaçlı kıyafetiyle damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geceye damgasını vurdu!

Moda, müzik, TV dünyasının ünlüleri ile Londra cemiyet hayatının önde gelenleri özel bir yardım gecesinde buluştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kendisi de zor bir çocukluk geçiren Rus model Natalia Vodianova'nın ülkesindeki yardıma muhtaç çocuklara daha iyi hayat koşulları sağlamak için kurduğu Naked Heart Foundation adlı kuruluşa yardım toplamak amacıyla düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.

GECEYE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Supernova lakaplı model Natalia Vodianova'nın ev sahipliği yaptığı gecenin konukları arasında Izabel Goulart, Lara Stone, Hailey Baldwin, Kimberley Garner, Lottie Moss, Doutzen Kroes gibi modellerin yanı sıra şarkıcı Talia Storm ve TV, sanat dünyasının ünlüleri vardı. Londra cemiyet hayatının ünlülerinin de konukları arasında bulunduğu gecede vakıf için hatırı sayılır miktarda bir gelir elde edildi.

GÜZEL MODEL RÜZGAR KURBANI OLDU

Naked Heart Foundation'ın gecesinde en çok dikkat çeken konuklardan biri de Kimberley Garner oldu. Dizi oyuculuğunu bırakıp moda dünyasına adım atan Garner, parti mekanına girerken rüzgar kurbanı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.