Hava Durumu

Gel bakalım Beşiktaş

Bursaspor, ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk eden Yeşil Beyazlılar’da galibiyetten başka seçenek yok. Bu müthiş mücadelenin başlama saati 20.00.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gel bakalım Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen ve geçen hafta Kasımpaşa'ya yenilerek büyük yara alan Yeşil Beyazlılarda puan kaybetme lüksü yok. Atatürk Stadı'nda dolu tribünlere karşı oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Gökhan Memişoğlu yapacak.

GOLCÜLERİ YOK

Taraftarların hıncahınç doldurması beklenen mücadelede Bursaspor'da ciddi eksikler bulunuyor. Yeşil Beyazlılar’da, cezalı olan kaleci Harun Tekin ile birlikte sakatlıktan yeni çıkan Edu, Beşiktaş'a karşı forma giymeyecek. Siyah Beyazlılar’da ise golcü isimler Niang ve Almeida ile birlikte milli takımdan sakat dönen Sivok, Timsah'a karşı forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor.

20 yap Timsah

Bursaspor ile Beşiktaş tarihinde 102. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar bu mücadelelerde rakibini 19 kez devirirken, 43 kez de mağlup ayrıldı. İki takım arasındaki 39 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Timsah, bu 19 galibiyetin 13'ünü taraftarı önünde elde etmesi ise dikkat çekti.

6 gol vardı kazanan yoktu

Bu sezonun ilkyarısındaki mücadele kıran kırana geçmişti. İnönü Stadı'nda oynanan maçta tam bir gol düellosu yaşandı. 6 kez filelerin havalandığı karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. 3-3 sona eren mücadelenin son dakikasında Ferhat Kiraz'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı ve topu ağlara gönderemediği pozisyon ise hafızalara kazındı.

Markaj fark yaratacak

Avrupa vizesi almaya çalışan Bursaspor'un Beşiktaş ile yapacağı mücadelenin tüm detayları Markaj programında ekranlara taşınacak. Atatürk Stadı'ndan gerçekleştirilecek canlı yayın saat 22.00'de başlayacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'ın konukları Adem Vural ve Erkan Öncel olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.