Hava Durumu

Gel bakalım Sivas

Ligde ve kupada üst üste galibiyetler alan Yeşil Beyazlı takım, bugün saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Sivasspor'u ağırlayacak. Timsah, kazanıp üst sıralara tırmanmanın peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2014 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gel bakalım Sivas

Formda Bursaspor, sahasında Carlos'lu Yiğido'yu konuk ediyor.

MORALLER YERİNDE

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Sivasspor'u ağırlayacak. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadelede Yeşil Beyazlı takımın tek hedefi üç puan. Ligde son olarak Balıkesirspor'u 5-0 yenen daha sonra da kupada Tepecikspor'u devirerek gruplara kalan Bursaspor'da moraller yerinde.
TİMSAH'TA EKSİK YOK

Çıkışını sürdürmek isteyen Yeşil Beyazlı takımda eksik futbolcu bulunmuyor. Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor'da ise kart cezalıları Cicinho, Ziya Erdal ile sakatlıkları bulunan Batuhan Karadeniz ve Kadir Bekmezci, Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. İki takım arasında oynanacak bu kritik mücadele düdük Çağatay Şahan'da olacak.

TİMSAH ZİNCİRİNİ KIRMAK İÇİN SAHADA

Bursaspor bu sezon iç sahada oynanan lig maçlarında galibiyet yüzü göremedi. Galatasaray'a 2-0 yenilen Yeşil Beyazlı takım daha sonra Beşiktaş'a da 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Süper Lig'de son iç saha mücadelesinde Eskişehirspor'la karşılaşan Timsah, 2-0 öne geçmesine rağmen bu maçtan da 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, bugünkü maçta bu şanssızlığını kırıp taraftarı önünde ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

BERABERLİK ÇOK ÇIKMIYOR

Bursaspor, Süper Lig tarihinde 28 kez mücadele ettiği Sivasspor karşısında 14 kez galip gelmeyi başarırken 12 maçı ise kaybetti. Oynanan 2 müsabaka eşitlikle sona erdi. Yeşil Beyazlılar, lig ve Türkiye Kupası'nda son 10 maçta rakibini 5 kez yenerken 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Timsah 4 maçı kaybetti. Bursaspor bu maçlarda 47 gol atarken, kalesinde 40 gol gördü.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.