Hava Durumu

Gel desinler gelirim

Bursaspor eski basketbolcusu Karlo Vragovic, "Kulübün sıkıntılı bir durumda olduğunu biliyorum ama ailem ve ben Bursa'da çok mutluyduk. Yeni kontratımda fedakarlık yapa-bilirim. Bursa'ya geri dönmeye hazırım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gel desinler gelirim

Haber ISamet ZİNCİROĞULLARII

AİLEM BURSA'DA ÇOK MUTLU

Bursaspor Basketbol Takımı forması ile 2 sezon boyunca ter döktükten sonra 2018-2019 sezonu öncesi kendisine sözleşme uzatma talebi iletilmeyen ve şu anda serbest oyuncu statüsünde olan basketbolcu Karlo Vragovic, Bursa Hakimiyet gazetesi aracılığıyla Yeşil Beyazlı camiaya mesaj gönderdi. Bursaspor'daki insanlarla konuştuğunu ve kulübün zor bir durumda olduğunu bildiği söyleyen Hırvat oyuncu, "Ailem ve ben Bursa'da her zaman çok mutluyduk. Şu anda bir kontratım yok. Ama yeni sezon için Bursaspor'da oynamaya hazırım" dedi.

FEDAKARLIĞA HAZIRIM

Eğer Bursaspor'dan kontratındaki ücreti azaltma talebi gelirse bunu olumlu karşılayacağını da dile getiren 29 yaşındaki skorer oyuncu, "Şu an sadece Bursaspor için değil tüm basketbol kulüpleri için mali problemler var. Bursaspor'da oynamak için gerekirse kontratımdan fedakarlık yapmaya ve indirime gitmeye hazırım. Sezonun açılmasına 1 ay gibi bir zaman var. İleride ne olacağını bilemeyiz. Bursaspor taraftarları benim için özel ve umarım onların önünde tekrar oynama şansım olur" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.