Hava Durumu

Geleceğe çalıştık

Yeşil Beyazlılar’ın başarılı teknik direktörü sezon değerlendirmesinde bulunurken, "Önümüzdeki sezonlarda başarılı olacak bir takımın temellerini attık" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geleceğe çalıştık
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor TV’de sezon değerlendirmesinde bulundu. Sezon olarak başarılı bir performans gösterdiklerini belirten Sağlam, "Borçları kapatıyoruz, yarışmacı oluyoruz ve kadroyu gençleştiriyoruz. Bu çok kolay bir olay değil. Önümüzdeki sezonların başarılı olacak takımının temellerini attık" ifadesini kullandı.

AVRUPA’DA BAŞARI ZAMANI

Avrupa’da hedeflerinin olduğunu sözlerine ekleyen Sağlam; "Avrupa’daki tecrübelerimizi artık başarıya çevirmenin zamanı geldi. Gelecek sezonki ilk hedefimiz Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak olacak" ifadesini kullandı. Gelecek sezon 22-23 kişilik bir kadroyla çalışacaklarını sözlerine ekleyen başarılı çalıştırıcı, 7-8 futbolcunun takımdan ayrılacağını belirtti.

3 TRANSFER OLACAK

Transfere de değinen Ertuğrul Sağlam orta sahaya, hücum hatt¦na ve savunmaya takviye düşündüklerini söyledi. Geçen sezon başında yapılan transferlerden sadece Tagoe’nin bekleneni veremediğini açıkladı. Taraftarın ve takımın son maçta büyük bir fair-play örneği gösterdiğini açıklayan Ertuğrul Sağlam, "Umarım Türk futbolu için bir milat olur" dedi.



Antep’te kırılma anı


Geride kalan sezonun kırılma anının Gaziantepspor ile deplasmanda oynanan maç olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam,  "O karşılaşmadan sonra daha iyi bir futbol oynamaya başladık ve ikinci devre bizim için iyi geçti" dedi.

Ömer kalacak gibi


Kaptan Ömer Erdoğan’ın bir sene daha oynamak ve futbolu Bursaspor’da bırakmak istediğini söyleyen Sağlam, "Bu davranış beni çok mutlu etti" derken İbrahim Yazıcı ile görüşeceklerini ve Ömer’in takımda kalması için bir sorun olmadığını ifade etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.