Hava Durumu

Geleceğin sporcuları yetişiyor

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarında ikinci dönem, geçtiğimiz gün yine yoğun katılımla yapılan ilk çalışmalarla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geleceğin sporcuları yetişiyor

TOPLAMDA 9 BRANŞ
İnegöl Belediyesi'nde ilk döneminde 625 sporcunun yer aldığı kursların ikinci dönemi, 540 öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 9 branşta yapılan yaz spor okulu çalışmalarını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, küçük sporcularla bir araya gelip başarılar diledi. Bir süre basketbol branşının antrenmanını izleyen Başkan Taban, ziyarete ilişkin açıklamalarda da bulundu. Taban, "İkinci dönemini başlattığımız yaz spor okullarımızı ziyaret edelim, yerinde görelim istedik. Bugün 9 branşımızdan biri olan basketbolu tercih edip basketbol kursuna katılan sporcularımızla bir araya geldik. Antrenmanlarını izleyelim, hünerlerini görelim, neler kazandıklarını görelim istedik" diye konuştu.

KATILIM YOĞUN
Okullar kapanır kapanmaz başlatılan ilk dönem yaz spor okulunda 625 öğrencinin yer aldığını hatırlatan Taban; "İkinci dönemde de 540 öğrenciyle süreci başlattık. 9 ayrı branşta eğitimlerimiz devam ediyor. Okul dönemi dediğimiz kış sezonunda da öğrencilerimiz buralardan istifade ediyor ama arada boşluk vermeden yaz döneminde de dileyen öğrencilerimiz değerlendirsin istedik. Bu ve bunun gibi etkinliklerimizi sadece yaz spor okullarında değil turizm markamız olan DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) bünyesinde de farklı branşlarda sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.