Hava Durumu

Geleceğin yıldızları yeni yuvalarında

Bursaspor'un eski kramponlarından Mustafa Gönden'in sahibi olduğu futbol okulu Yeşil Beyazlı Kulübe 3, OYAK Renault'ya da 1 futbolcuyu bedelsiz olarak verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2012 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2012 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geleceğin yıldızları yeni yuvalarında

Mustafa Gönden Professional Football Academy'den yetişerek Bursaspor (3) ve OYAK Renaultspor Kulübü'ne (1) bedelsiz verilen oyuncuların tanıtım toplantısı, her iki kulübün yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Basın toplantısına teknik direktör Ertuğrul Sağlam, okul sahibi Mustafa Gönden ve eşi, OYAK Renualt Spor Kulübü Başkanı Süha Erbilgin, Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Faruk Korkmaz ve altyapı antrenörleri ile sporcu aileleri katıldı.

SPORCULARIMA GÜVENİYORUM
Sandalcı Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende yıldız adaylarından Burak Kara (12) Ozan Koç (11) ve Yağız Efe Zeyrek (10), bedelsiz olarak Bursaspor'a katılırken, Muhammed Kaddafi Çelebi (16) ise OYAK Renaultspor'a verildi. Hayatındaki iki önemli kulübe oyuncu yetiştirmenin gururunu yaşadığını söyleyen Mustafa Gönden, "Yaptığımız işin doğruluğunu aldığımız sonuçlardan anladık. Sporcularıma güveniyorum. Başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.


ÇOK OYUNCU YETİŞTİRECEK
Mustafa Gönden'in Türk ve Bursa futbolu için büyük bir iş gerçekleştirdiğini söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bu aktarımla Bursa'daki Bursaspor başta olmak üzere profesyonel kulüplere daha büyük destekler verecektir. Onun yetiştirdiği daha çok oyuncu inşallah bize ve diğer kulüplere gelecektir. Bu çalışmaların meyvesini hep beraber toplayacağız. Kendisi birçok insana örnek olacak güzel bir çalışma içinde" ifadelerini kullandı.


BÜYÜK BAŞARI
OYAK Renaultspor Kulübü Başkanı Süha Erbilgin, Mustafa Gönden'i uzun yıllardır tanıdığını ve faal futbol hayatında da yanında olduğunu belirterek, “Mustafa gerçekten de büyük bir işe imza attı. Futbolculuk döneminde gerçekleştirdiği başarılardan daha büyük bir başarıdır bu oyuncuların diğer kulüplerde boy göstermesi. Bize ve Bursa futboluna kazandırdığı değerler için teşekkür ederken elimizden geldiğince ona destek vermeye çalışacağımızı yineliyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.