Hava Durumu

Gelecek Partisi Bursa Yıldırım 1. Olağan Kongresi gerçekleşti

Gelecek Partisi Bursa Yıldırım'ın 1. Olağan Kongresi'nde tek aday olan Mehmet Fatih Arat, 50 delegenin oyunu alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gelecek Partisi Bursa Yıldırım 1. Olağan Kongresi gerçekleşti

HABER / Merve ÖZDEMİR

Partinin Bursa İl Başkanlığı'nda yoğun katılımla gerçekleştirilen Gelecek Partisi Yıldırım 1. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığına tek aday olan Mehmet Fatih Arat seçildi. Bursa İl Başkanlığı'nda gerçekleşen kongreye, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk'ün yanı sıra, Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Koyuncu, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker, Nilüfer İlçe Başkanı Turgut Karagedik, Gemlik İlçe Başkanı Serap Sevim Soylu, siyasi parti temsilcileri STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ"

Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı seçilen Mehmet Fatih Arat konuşmasında, "Yıldırımımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve bunları didik didik edeceğiz. Çözüm odaklı olacağız. Yönetimimiz ise çok genç ve çok dinamik ve Yıldırım'ın demografik yapısına da uygun. Bundan sonraki süreçte de dediğimiz gibi çözüm odaklı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"7'DEN 70'E HERKESE ULAŞACAĞIZ"

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, "İl yönetim kurulumuz ile kısa bir süre önce sevgili Bursalılara merhaba diyerek teşkilat çalışmalarımıza başlayarak Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, İznik ve İnegöl ilçe teşkilatlarımızı kurduk. İnşallah çok kısa bir süre içinde 17 ilçemizin tamamında teşkilatlanacağız. Bursamızın her bir köşesinde yüreklerimizde Bursa aşkı ile 7 den 70 e herkese ulaşacağız ve onların geleceği için çalıştığımızı anlatacağız" diye konuştu.

"HESAP VERİLEBİLİR ŞEFFAF SİYASET"

Kimsenin korkudan çıkamadığı zamanlarda partiyi kurduklarını söyleyen Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk ise "Gelecek Partisi çok güzel bir ekonomi kadrosuyla iktidar olmaya hazır. Biz şeffaf siyaset istiyoruz, biz hesap verilebilir bir siyaset istiyoruz. Biz Gelecek Partisi olarak millete söz veriyoruz, rant yasası, siyasi ahlak yasası çıkaracağız, ehliyet ve liyakat yasası çıkaracağız. Sayın Davutoğlu ilk başbakan olduğu dönemde de bunları söylemişti." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.