Hava Durumu

Gelecek sizlerin

Bursaspor; Burak Kapacak, İsmail Çokçalış, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin ile resmi sözleşme imzalarken törende konuşan Başkan Ali Ay, "İnşallah buradan yeni Enes'ler yetişir. Kendilerine karakterli futbolcuları örnek alsınlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gelecek sizlerin

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BAŞKAN BİZZAT KATILDI
Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde dün adeta imza şov vardı. Yeşil Beyazlılar futbol akademilerinde yetişen ve alt yaş kategorilerinde gösterdikleri performansla göz dolduran 1999 doğumlu Burak Kapacak ve Ramazan Keskin, 2000 doğumlu Çağatay Yılmaz'la resmi 3'er yıllık, 2000 doğumlu İsmail Çokçalış ile ise 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Törene ise Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Gençlik Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi İlyas Acar ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Faruk Korkmaz ve genç futbolcu adaylarının aileleri de katılırken U19 Milli Takımı'nda bulunan Ramazan Keskin ise törende yer alamadı.

"ÇOK ÇALIŞMALARI LAZIM"
3 futbolcunun kendilerini resmen Timsah yapan sözleşmelerinin altına imza atıkları törende açıklamalarda bulunun Bursaspor Başkanı Ali Ay, umudunun altyapıdan hem oyuncu olarak hem de karakter olarak yeni Enes'ler yetişmesi olduğunu söyledi. Başkan Ay, "Türkiye'de en iyi altyapılardan birine sahibiz. Kaliteli oyuncularımız var. Bu 4 futbolcumuza, kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar. İmza atmakla her şey bitmiyor. Sonrası daha önemli. Çok çalışmaları kazım. Önümüzde güzel bir Enes Ünal örneği var. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah buradan nice Enes'ler yetişir. Genç kardeşlerimize tavsiyem kendilerine iyi baksınlar ve çok çalışsınlar" dedi.

Çağatay Yılmaz
Çok mutluyuz. Kendimi Bursaspor çatısına bağlayan profesyonel sözleşmelerin altına imza attık. Bundan sonraki hedefimiz A Takım'da kalıcı olmak. İnşallah uzun yıllar boyunca Yeşil beyazlı formayı giyerim ve bu kulüpte efsane olurum. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur. Kendime Neymar' örnek alıyorum onun gibi olmak istiyorum ve oyun sitilini beğeniyorum. Öncelikle Bursaspor'da forma giyip Avrupa transfer olmak istiyorum.

Burak Kapacak
Bundan sonra daha fazla çalışacağız. Bursaspor'a faydalı olmak için elimizden geleni yapacağız. Arsenal forması giyen Hector Bellerin'i kendime örnek alıyorum. Bursaspor'da kalıcı olmak öncelikli hedefim daha sonrasında ise amacım Avrupa'da oynamak.

İsmail Çokçalış
Bizim için gurur ve onur verici bir durum. Bizim üzerimizde emekleri olan hocalarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Artık 1 çalışıyorsak 2 çalışmamız gerekecek çünkü bu sözleşmeyle birlikte sorumluluklarımız arttı. Benim idolüm Daniel Alves. Onun hücuma çıkışlarını dikkatle izliyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Bir gün ben de onun gibi Avrupa'nın en iyi kulüplerinde forma giymek istiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.