Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelin adayı Hanife pompacı oldu!

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, İzmir'de bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gelin adayı Hanife pompacı oldu!

İzmir Torbalı'da yaşayan ve katıldığı bir evlilik programında 'gelin adayı' olarak ünlenen Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

"KADININ YAPAMAYACAĞI İŞ YOK"

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışıyor. 4 gündür İzmir- Aydın Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Gürdal, çok mutlu olduğunu, işini sevdiğini belirtti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" diye konuştu.

"BEN İŞE MUHTAÇ DEĞİLİM AMA..."

Gürdal, sözlerine şöyle devam etti: "Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum. "

"TANIYANLAR ÇIKIYOR"

Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife Gürdal, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.

"İYİ Kİ KATILMIŞIM"

Hanife Gürdal, evlilik programlarıyla ilgili olarak da "İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor" yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.