Hava Durumu

Gemlik Basketbol, Fatih Elbaş ile devam ediyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol 1. Ligi'nde iki takımın ligden çekilmesinin ardından yaptığı değerlendirme sonucunda, 1.lige davet edilen Gemlik Basketbol Spor Kulübü Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ve altyapılarda güçlü oluşum için Fatih Elbaş ile tekrar anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2019 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik Basketbol, Fatih Elbaş ile devam ediyor

Gemlik artık Türkiye'nin marka ilçelerinde biri olduğunu belirten Fatih Elbaş, "Gemlik ismini en iyi şekilde temsil etmek için yönetimin çok büyük hedefleri var. Bu Hedefler için 3. senemizde hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimize inandığım için Gemlik Basketbol ile devam kararı aldım. İşimiz kolay değil bunun için Genel Menajerim Yahya Gümüş ile birlikte başarılı olmak için çok uğraş vereceğiz" şeklinde konuştu.

"İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"

Kulüp Başkanı Berkay Bulut, "Şimdi önümüzde çok yol var bu yolda doğru işler yapabilmek adına yönetimimiz ile birlikte basketbol A takımımızın başında tekrar Fatih Hocamız ile devam kararı aldık. 2019/2020 Sezonunda takdir edilen ve başarılı bir takım oluşması için Menajerimiz ve Hocamız ile bu dönemi iyi geçirmek ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.