Hava Durumu

Gemlik Bölge Parkı'nda ramazan coşkusu

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Bölge Parkı'nda gerçekleşen etkinliklerde yüzlerce Gemlikli her akşam iftardan sonra keyifli anlar yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik Bölge Parkı'nda ramazan coşkusu

Etkinliklerde son olarak ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar sahne aldı. Dizi oyuncusu Cahit Kaşıkçı alışılmışın dışında, çocuklara yönelik gösterilerle Gemlikliler ile buluştu. Sahne önünde yerlerini alan kalabalık çocuk grubu karşısında Karagöz Hacivat oynatarak gösterisine başlayan Kaşıkçılar, daha sonra kukla gösterisi ile minik izleyicileri kahkahaya boğdu. Program süresince sahneye gelen minik Gemlikliler ile şarkılar söyleyen Kaşıkçılar en çok alkış alan çocukları dondurma ile ödüllendirdi.

Eğlence devam edecek

Bölge Parkı'ndaki etkinliklerde Geleneksel Türk tiyatrosundan meddah, Kavuklu ile Pişekar, Karagöz ile Hacivat, jonglör, orta oyunu, halk ve sanat müziği korolarından oluşan etkinliklerde ayrıca şerbet ve macun ikramı yapılıyor. Eğlenceli faaliyetler ramazan ayı sonuna kadar sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.