Hava Durumu

Gemlik'te otoparklara yeni düzenleme

Gemlik Kulüpler Birliği tarafından işletilecek olan otoparklar, yeniden düzene girdi. Girişine kulübe yapılan otoparklarda, zemin düzenlemesi de yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik'te otoparklara yeni düzenleme
Gemlik Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Baki, konu ile alakalı yaptığı açıklamada, kulüplerin yaşaması için sürekli gelire ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Gemlik’te bulunan spor kulüplerine, Gemlik tarihinin en büyük desteği, otoparkların kulüplere gelir olarak verilmesi ile sağlanmış oldu. Bu anlamda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz başta olmak üzere Gemlik Belediyesi ve Belediye Meclisine teşekkür ediyorum. Otopark yerleri daha önce ücretsizdi. Bugün ise verilen sembolik ücretler, çocuklarımızın geleceği adına etkili ve önemli olacak. Daha çok çocuğumuz spor yapabilecek ve zararlı alışkanlıklardan uzak duracak. Bu nedenle, küçük maddiyattan çekinmemeli ve çocuklarımızın geleceği adına otoparkları sahiplenmeliyiz’’ dedi.

Otopark ücretleri ise şu şekilde:

"1-4 saat arası 5 lira, 4 saatten sonra her saat 1 lira, Aylık 07.00-19.00 arası 70 lira, Aylık 24 saat lira, Yıllık 07.00-19.00 arası 800 lira ve 24 saati ise bin lira."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.