Hava Durumu

Gemlik'te zabıta köy ekmeklerini denetledi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından pazarlarda satışa sunulan köy ekmekleri denetledi. Satışa uygun olmayan ekmekler zabıta ekiplerince toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik'te zabıta köy ekmeklerini denetledi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazarlarda büyük ilgi gören köy ekmeklerinin satışını periyodik olarak denetim altına alıyor. Kapalı pazar yeri içerisinde yapılan denetimler sonucunda, köy ekmeği satışı yaptığı tespit edilen kişiler hakkında 'Kabahatler Kanunu' gereğince işlem yapılarak, bu kişilerin satışını yaptığı köy ekmekleri toplanarak muhafaza altına alındı.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek konuyla ilgili açıklama yaparak, kayıtsız ve belgesiz hangi şartlarda üretildiği belli olmayan, sağlıksız ve hijyenden uzak ortamlarda satılan köy ekmeklerinin satışının başta kayıtlı ve denetimi yapılan esnaflarımıza yönelik haksız rekabet oluşturduğu ile ilgili gelen şikâyetler üzerine denetimleri artırdıklarını, pazarda satışı yapılan köy ekmeklerinin kayıtsız olduğunu, vatandaşımızın başta sağlığı ve güven duydukları bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetimlerine devam ettiklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.