Hava Durumu

Gemlik ve Yenişehir'e yeni kaymakam

Bursa'nın Gemlik İlçe Kaymakamlığına Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Yenişehir İlçe Kaymakamlığına ise Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu atandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik ve Yenişehir'e yeni kaymakam
Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine dair kararname Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 616 mülkî idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı.Kararname ile 396 kaymakam ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Ayrıca 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi. 9 mülkî idare amiri de diğer görevlere tayin edildi.

Gemlik'e Erzurum Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş tayin edildi. Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise Gölcük Kaymakamlığı’na tayin edildi.

Öte yandan Yenişehir’e yeni atanan Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin Yalova’nın Çınarcık ilçesine tayini çıktı. Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine dair kararnameyle Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Yalova’nın Çınarcık Kaymakamı oldu. Çiftçi’nin yerine ise Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nun tayin edildiği açıklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.