Hava Durumu

Gemlikli işadamının oğlu silahlı kişiler tarafından kaçırıldı

Gemlik'e bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde silahlı ve kar maskeli üç kişi, benzin istasyonu sahiplerinden İzzet Ekin'in oğlu Uğur Ekin'i kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2013 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2013 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlikli işadamının oğlu silahlı kişiler tarafından kaçırıldı

Sabah 08.30'da olası MOBESE kameralarına yakalanmamak için yürüyerek sahil yolundan gelen kar maskeli üç kişi,  benzin istasyonu ofisinde bulunan Uğur Ekin'e silah doğrultarak, özel aracına binmesini istediler.

16 BSD 56 plakalı özel aracına silahlı ve kar maskeli kişilerle binen Uğur Ekin'in aracı benzin istasyonundan yaklaşık 2 kilometre ötede Gençali Mahallesi girişinde zeytinlik alanda terk edilmiş halde bulundu.

Bir süre sonra baba İzzet Ekin'i arayan bir kişi, akşamüstüne  kadar telefonlarını beklemesini, taleplerini daha sonra bildireceklerini söyledi.

Baba İzzet Ekin, herhangi bir düşmanları ve husumetleri olmadığını belirterek, oğlunun sağ salim eve dönmesi beklediklerini kaydetti. Gemlik ve Kurşunlu jandarma ekiplerinin  yanı sıra olay yeri inceleme ekipleri de araştırma ve soruşturmalarını derinleştirdiler.

Olay sırasında benzin istasyonunda bulunan market çalışanı ve pompacının da ifadelerine başvuruldu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.(Kazım BULUT)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.