Hava Durumu

Genç adam isyan etti! Hem karısı hem kayınvalidesi dövüyor

Çocuklarını görmek isteyen adamı eşi ve kayınvalidesi darp etti. Genç adamın iddiasına göre bu ilk de değil... İsyanını ise Kanal D Haber ekranlarında dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç adam isyan etti! Hem karısı hem kayınvalidesi dövüyor

Bir kafede garson olarak çalışan 35 yaşındaki Sinan Kılıç karısından ve kaynanasından yediği dayaklar nedeniyle boşanmaya karar verdi. Ancak iddiasına göre çocuklarını her görmeye gittiğinde yine şiddete maruz kalıyor. Kılıç Kanal D Haber mikrofonlarına isyanını dile getirdi.

ÖNCE KARISI VURDU SONRA KAYINVALİDESİ

Çocuklarını görmek için polis eşliğinde evine giden baba yine dayak yedi. Aileyi boşanma aşamasına getiren de bu şiddet oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan 35 yaşındaki Sinan Kılıç, 10 yıl önce eşiyle severek evlendi. Çiftin 2 çocuğu oldu ancak eşinin ailesi ilişkilerine müdahale etmeye başladı.

ÇOCUKLARINI NE ZAMAN GÖRMEK İSTESE DAYAK YİYOR

Kılıç'ın iddiasına göre; hem eşinden hem de kayınvalidesinden şiddet gördü. Bu yüzden boşanma kararı aldı ancak çocuklarını görmek istediği her an dayak yemeye devam etti.

Kılıç aldığı tehditler ve şiddet yüzünden hem eşinden hem de kayınvalidesinden şikayetçi oldu. Savcılığa giden Kılıç'a polis koruması verildi. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.