Hava Durumu

Genç anne feci kazada can verdi

Samsun'da bebeğini doktora kontrole götürüp evine dönen genç anne kazada hayatını kaybederken, bebeği ile kayınvalidesi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç anne feci kazada can verdi
Kaza, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkisi Samsun-Sinop Karayolu 26. kilometresinde saat 12.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden Gökçe Uçar (24) hasta olan bebeği 6 aylık Aras Bulut Uçar'ı kayınvalidesi Sevim Uçar (42) ile birlikte Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Hastane dönüşü anne Sevim Uçar’ın kullandığı 55 NH 588 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak şarampoldeki elektrik direğine çarptı. 



Kazada, Gökçe Uçar olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Sevim Uçar ile 6 aylık bebek ise yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alınca olay yerine gelen Fatih Uçar, eşinin ölüm haberini alınca "Gökçe beni bırakma. Hayatım ne olur kalk. Ocağım söndü. Baba ben daha yeni evlendim" şeklinde gözyaşı döktü. Baba Uçar, güçlükle sakinleştirildi. 

g

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.