Hava Durumu

Genç hostesi zorla otomobile bindirip bunu yaptılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, özel bir havayolu şirketinde kabin hostesi 33 yaşındaki Selda Tutun, iddiaya göre, kendisiyle görüşmek istemeyen erkek arkadaşı V.E.'nin işlettiği otelde görevli güvenlik görevlilerince dövüldü. Zorla bindirildiği araçta dayak yiyen Tutun, ardından otomobilden dışarı atıldı. Tedaviye alınan Tutun, şikayetçi oldu. İddiaları kabul etmeyen V.E. ise havaalanına götürüldüğü sırada Tutun'un araçtan atladığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç hostesi zorla otomobile bindirip bunu yaptılar

İstanbul'da özel bir havayolu şirketinde kabin hostesi Selda Tutun, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu 42 yaşındaki V.E.'yi görmek için Gündoğan Mahallesi'nde işlettiği 5 yıldızlı otele gitti. V.E.'nin otelde olmadığını söyleyen güvenlik görevlileri, iddiaya göre Selda Tutun'u zorla dışarı çıkardı.

Bir süre sonra otelden 300 metre uzaklıktaki sokakta bekleyen Selda Tutun'un yanına işletmenin güvenliğinde görevli 4 kişi geldi. İddiaya göre Tutun'u zorla otomobile bindiren bu kişiler, dövüp araçtan attı. Sol ayağı kırılan Selda Tutun, ihbar üzerine gelen acil yardım ekipleri tarafından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yarın ayağındaki kırık nedeniyle ameliyata alınacağı belirtilen Selda Tutun, kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu. Olaya karıştıkları ileri sürülen 4 kişi ile işletmeci V.E. jandarmaya giderek ifade verdi.

TEHDİDE RAĞMEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Erkek arkadaşının bir süredir telefonuna cevap vermemesi üzerine otele gittiğini ancak kendisine ulaşamadığını söyleyen Selda Tutun, şunları anlattı:

"Güvenlik beni zorla otelden çıkardı. Otelin önündeki sokakta, 300 metre uzaklıkta beni görmek istemeyen sevgilim için ağlamaya başlamıştım. Otelin güvenliğinden 4 kişi geldi. Benim buradan gitmemi istedi. Buranın sokak olduğunu söyledim. Ardından beni zorla arabaya bindirip, gecenin 02.00'sinde karanlıkta bir yere götürmeye başladılar. Çok direndim. Kollarımı bacaklarımı tutup ağzımı kapatıyorlardı. Bodrum'a veya havalimanına geri götürmek istiyorlardı. Saçlarımı çekip arabada curuyorlardı. Arabanın yavaşladığı bir anda arabadan fırlatıldığımı hissettim. Yere düştüm ve acılar içinde kaldım. Sol ayak bileğim kırılmış her tarafım yaralanmıştı. 'Şikayetçi olma' diye tehdit ettiler ama jandarmaya şikayette bulundum" dedi.

"KONUMUMUZDAN YARARLANMAK İSTİYOR"

Otel İşletmecisi V.E., "Öncelikle Selda hanım benim sevgilim değil bir tanıdığım. Buraya gelmemesi gerektiğini söyledim. Konumumdan ötürü bu tür insanlar bizleri taciz ediyorlar" dedi.  Kendisinin olmadığı bir sırada Selda Tutun'un otale gelip lobide taşkınlık yaptığını ileri süren V.E., yunları söyledi:

"Otel görevlileri kibarca uyarmış. Ancak gitmemekte ısrar etmiş. Ardından havalimanına götürmek istemişler. Araba yavaşladığı an kendisini dışarı atmış. Benim tüm bunlardan sonradan haberim oldu. Hastanede tedavisinin en iyi şekilde yapılması için talimat verdim. Ama suçlamaları kesinlikle doğru değil. Uzun zamandır psikolojik sorunlar yaşadığını biliyorum. Konumumuzdan yararlanmak istiyor."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.