Hava Durumu

Genç İMO'nun Bursa ziyareti

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Kütahya, Bilecik ve Bursa Genç İMO temsilcilerini ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç İMO'nun Bursa ziyareti
İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Aydın, Burak İmrekoğlu, Şube Sekreteri Ayşegül Kebir, Genç İMO Temsilcisi Yiğithan Toksöz ve İnşaat Mühendisi Mustafa Kale, Genç İMO Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi temsilcileri ile bir araya geldi. Görüşmede, Üniversite öğrencileri ile yeni yapılacak çalışmalar, iş hayatı ve mesleki gelişim konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu, İMO Bursa Şubesi’nden beklentileri soruldu.



İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Alper Aydın, öğrencilere iş hayatında da oda bünyesinde ve birlik içinde bulunmalarını önerirken, herkesin farklı görüşlerinin bulunabileceğini, buna karşın kişisel ve mühendislik gelişimine katkı sağlamanın önemli olduğunu kaydetti.

“ODAYA ÜYE OLMAK MESLEKİ KATKI SAĞLAYACAKTIR”

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Burak İmrekoğlu ise, odaya üye olmanın ve inşaat mühendisleri ile bir araya gelmenin yeni inşaat mühendislerinin mesleki açıdan gelişimlerine katkı sağlayacağının unutulmaması gerektiğini dile getirdi.



“HER YERDE ODAYA SAHİP ÇIKILMALI”

Genç İMO Temsilcisi Yiğithan Toksöz de, Genç İMO olarak meslek, mühendislik ve öğrenciler için neler yapılabileceğini toplantılarda gündeme getirdiklerini ifade ederek, öğrencilerin her yerde odaya sahip çıkmalarını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.