Hava Durumu

Genç kadın adres sordu, tacize uğradı

Beyoğlu’nda bir genç kadın, adres sorduğu şahıs tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Akıl hastası olduğu ileri sürülen saldırgan akülü arabasıyla olay yerinden kaçarken, 2 çocuk annesi genç kadın yaşananları gözyaşları içinde anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın adres sordu, tacize uğradı
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beyoğlu’nda gerçekleşti. İş görüşmesine gitmek için bindiği taksiden Tarlabaşı Bulvarı’nda inen A. E. (36) isimli, evli ve iki çocuk sahibi birkadın, iddiaya göre, adres sorduğu bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğradı. Tacizcinin genç yaşlarda olduğunu söyleyen A. E., bağırarak  yardım istediğinde tacizcinin ise akülü arabaya binerek kaçtığını iddia etti. Uğradığı cinsel saldırının ardından gözyaşlarına hakim olamayan A. E., çevredeki vatandaşlar tarafından teselli edildi.

Saldırının şokunu uzun süre atlatamayan A. E., o anları “Korktum orada. ‘Bırak kardeşim. Bırak, ben iş görüşmesine gidiyorum’ diyorum, beni alıkoydu orada. Kilitledi beni, demirlere kilitledi. ‘Bırakmam seni, bırakmam’ dedi. Isırdı, yüzüm kanıyor zaten. Bağırarak yardım istedim, bir arkadaş geldi, ama hiç oralı bile olmuyor yani. Taciz bu, bayağı bir taciz” şeklinde anlattı. Genç kadın saldırıdan hemen sonra polisi aradığını söyledi.

Öte yandan, olay yerine gelen sivil polis ekipleri, A. E. isimli kadını ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.