Hava Durumu

Genç kadın: Eşim yatakta...

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında, 16 yaşında evlenen kadının kocasının ailesi tarafından gördüğü şiddet stüdyoyu yasa boğdu. Genç kadın, "Hamileyken kayınpederimden dayak yedim." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın: Eşim yatakta...

Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında 16 yaşında evlenen kadının yaşadıkları seyircileri üzdü.

"KAYINPEDERİM HAMİLEYKEN BENİ DÖVDÜ"

Programa bağlanan ismini vermek istemeyen kadın seyirci yaşadıklarını anlatarak, "Ben 23 yaşındayım. 16 yaşında evlilik yaptım. Eşim 23 yaşındaydı. Evliliği evcilik gibi görüyordum. 8. sınıfa giderken evlendirildim. Ben yeni doğum yaptığımda eşim bana soğuk davranmaya başladı. Ailesiyle birlikte kalıyordum. Eşimin annesinden şiddet görüyordum. Kayınpederim hamileyken beni dövdü. Bu durumu eşime anlattığımda ise eşimden de dayak yedim.

"EŞİM YATAKTA SIRTINI DÖNÜYOR"

Evlendiğimin ikinci haftasında dayak yedim. Bunları aileme söyleyemedim. Eşim beni tehdit ederek korkuttu. Hamileyken boşanacağımı söyledim. Annem boşanma çocuklarına yazık olur dedi. Eşim bana soğuk davranıyor. Yatakta sırtını dönüp yatıyor. Bende bu durumu dile getirince herkes eşim beni feci şekilde dövdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.