Hava Durumu

Genç kadın saatte 90 kere orgazm oluyor!

Amerikalı kadın, sürekli orgazm oluyor. Hayatı kabusa dönen kadının hastalığının tedavisi bulunmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın saatte 90 kere orgazm oluyor!
30 yaşındaki Amerikalı Cara Anaya, dünyada oldukça ender bir hastalık olan Sürekli Genital Uyarılma Bozukluğu ismindeki bir hastalığa sahip. 3 yıl önce hastalığına tanı konulan kadının, o günden beri gündelik hayatı bir kabusa dönüştü. Günün 6 saatini rastgele cinsel uyarılmalar ile geçiren kadının hastalığının henüz tedavisi bulunmuyor.

10 yaşında bir erkek çocuğu olan Cara, hastalığını "oldukça utanç verici ve aşağılayıcı" olarak tanımlıyor. Çocukların etrafından kendini vücudunun verdiği tepkilerden dolayı sapık gibi hissettiğini söyleyen kadın, kendisini doğal olarak ne çocukların ne de ebeveynlerin anlamadığını söylüyor.

Çocuğunu okula götürmenin bile işkence haline geldiğini söyleyen kadın, normal bir yüz ifadesi takınmaya çalışmasına rağmen çoğu zaman arabadan çıkamayıp kendini maskelemeye çalıştığını açıklıyor.

Bazı günler sadece 10 kere orgazm olduğunu anlatan Cara Anaya, hayatına normal devam edebilecekmiş gibi hissettiğini ama ertesi gün her şeyin eskisi gibi olduğunu söylüyor.

Bir kere orgazmlarını saymaya karar verdiğini ve 2 saatte 180 kere orgazm olduğunu saydığını anlatan Cara Anaya, denemediği tedavi yönteminin gitmediği doktorun kalmadığını belirtiyor.

Cara'nın tek dileği, hastalığının bir gün sona ermesi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.