Hava Durumu

Genç kadın ve oğlu kocasının gözü önünde can verdi

ABD'nin, doğu yakasını etkisi altına alan ve 11 eyalette olağanüstü durum ilan edilmesine yol açan kar fırtınasında son belirlemelere göre 30 kişi yaşamını yitirdi. Kar fırtınasının son kurbanı olan bir kadın oğlu ile birlikte, kocasının gözü önünde yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın ve oğlu kocasının gözü önünde can verdi
New Jersey Eyaleti'nde kocasının araba çevresinde biriken karı temizlemeye çalıştığı sırada ısınmak için iki çocuğu ile araç içinde bekleyen genç kadın, karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadı.

Egzozun karla tıkalı olması nedeniyle içeriye sızan gaz sonucu, Sashalynn Rosa isimli kadın genç kadın ve  bir yaşındaki oğlu Messiah yaşamını yitirdi.

Diğer çocuğun ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

CUMARTESİ GECESİ ETKİSİNİ KAYBETTİ

Fırtına sırasında yaşanan ölümlerin, buzlanma nedeniyle meydana gelen araç kazaları, kar temizleme çalışması yaparken geçirilen kalp krizi, donma ve karbon monoksit zehirlenmesi kaynaklı olduğu açıklandı.

Cuma gününden başlayarak ABD'nin Doğu yakasını felce uğratan ve 8 bini aşkın uçak seferinin iptal edilmesine, New York'ta araçla trafiğe çıkma yasağına, metro seferlerinin ise yapılmamasına yol açan kar fırtınası, Cumartesi gecesi durdu.
ABD'nin doğu bölgesinde yüksekliği 75 santimi aşan kar yığılmasına yol açan fırtınanın ardından,  Amerikalılar evlerinin önünü temizlemeye ve kara gömülen araçlarını kardan çıkarmak için çalışmaya başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.