Hava Durumu

Genç kadının sır intiharından dram çıktı

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'nde ikinci kattan kendini boşluğa bırakan Tülay Gülen'in arkasında geriye bir dram kaldı. Gülen'in, yıllar sonra evlatlık verildiğini öğrendiği için bunalıma girdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadının sır intiharından dram çıktı
Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'nde 10 Nisan günü meydana gelen olayda uzman psikolog Tülay Gülen, merkezin ikinci katında sandalyeye çıkarak kendini boşluğu bırakmıştı. Gülen'in hayatını kaybettiği olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansımıştı. İntiharın ardından ise tam bir dram çıktı.



Gülen'in Balıkesir'de yaşayan bir ailenin yedinci çocuğu olarak dünyaya geldiği öğrenildi. Doğar doğmaz Kadıköy'de varlıklı bir aileye evlat verildiği öğrenilen Gülen, yıllar sonra evlatlık verildiğini öğrenince gerçek ailesini bulmak için Balıkesir'e gitti.



Burada ailesini bulan genç kadın, ailesinin kendisinden devamlı para istemesi üzerine de bunalıma girdiği öğrenildi. Üvey babasını da bir süre önce kaybeden Tülay Gülen'in intihardan bir gün önce de sosyal paşlaşım sitesinde "Offline" (Çevrimdışı) mesajını paylaştığı öğrenildi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.