Hava Durumu

Genç kız eski erkek arkadaşına tecavüz etti

ABD'de Montana eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Samantha Mears, 7 yıllık erkek arkadaşı olduğu belirtilen adama yaptıkları nedeniyle hâkim karşısına çıkartıldı. Mears'ın erkek arkadaşının yüzüne bıçak dayadığı ve ilişkiye girmeye zorladığı aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız eski erkek arkadaşına tecavüz etti

ABD'nin Montana eyaletinde yaşayan Samantha Mears isimli genç kız, hoşlandığı eski erkek arkadaşına tecavüz etti. 19 yaşındaki Samantha'nın, genç adama takıntılı olduğu anlaşıldı.

Gece vakti elindeki pala ile eski aşkının giren genç kız, onu soyunmaya ve kendisi ile birlikte olmaya zorladı. Kendisi de soyunan kadın, adamın boynuna palayı dayadı ve ona tecavüz etti.

Çılgın genç, kendisini durdurmak isteyen adamın kolunu ısırarak yaraladı. Tecavüzden sonra genç kadın adamın yatağına idrarını yaptı. Daha sonra palasını sallayarak yatağa oturan kadının fotoğraflarını çeken mağdur, bir yolunu bulup odadan kaçarak polisi aradı.

Kanıtları değerlendiren polis, kadını gözaltına aldı. Hapishaneye koyulan genç kız için kefalet bedeli olarak 50 bin dolar belirlendi.

Yerel basın, genç kadının Nisan ayında da aynı adamı döverek boğmaya çalıştığını duyurdu. Genç kızın akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.