Hava Durumu

Genç kız hafriyat kamyonunun altında can verdi

İnşaat alanlarının gün geçtikçe çoğaldığı İstanbul'un yeni çilesi haline gelen hafriyat kamyonları ve beton mikserleri can almaya devam ediyor. Acı haber bu sefer de Arnavutköy'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız hafriyat kamyonunun altında can verdi

Arnavutköy'de bir hafriyat kamyonu yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki genç kıza çarparak ölümüne neden oldu. Olay yerine gelen genç kızın yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Kaza nedeniyle Habipler Yolu'nda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İSTANBUL'DA TERÖR ESTİRİYORLAR

İstanbul Kadıköy'de de hafriyat kamyonlarının sokak aralarından geçmeye çalışması sonucu 2 genç yaşamını yitirmişti. Sarıyer'de de yine bir hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmişti.

SIRADAKİ KÖTÜ HABER BEYLİKDÜZÜ'NDEN Mİ GELECEK?

Eyüp-Kemerburgaz yolu üzerinde, 3. Havalimanı için hafriyat toprağı taşıyan kamyonların yaşattığı trafik çilesi ve yaptığı kazalar gündemdeki yerini korurken bu sefer de İstanbul'un yeni yerleşim yerlerinden biri olan Beylikdüzü'nde vatandaşlar aynı konudan şikayetçi olmaya başladı.

ARTIK ANA YOLLAR YETMİYOR ARA YOLLARDA DA TERÖR ESTİRİYORLAR

Özellikle Kavaklı, Yakuplu ve Gürpınar bölgesinde adeta terör estiren kamyonlar yüzünden çok sayıda vatandaş şikayetçi. Ana yolları kullanmak yerine hedeflerine daha çabuk gitmek isteyen kamyon ve mikser şoförleri, kasislere ve trafik ışıklarına yakalanmamak için bir arabanın bile zor geçeceği ara sokaklara girip hız sınırlarını aşarak insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyorlar. Birçok otomobil sahibinin aynasını kırıp yollarına devam eden şoförlerle ilgili ise henüz bir önlem alınmadı.

GÖZLER İBB'DE

Konuyla ilgili şikayetler üzerine Beylikdüzü Belediyesi bu durumdan şikayetçi olan bir kaç cadde ve sokak için zabıta ekipleri tarafından rapor hazırlayacaklarını belirterek, yapabileceklerinin sadece söz konusu cadde ve sokaklara hız kesici kasis yerleştirip yeni asfalt dökmek olduğunu açıkladı. Bu durumun yetkileri dışında olduğunu söyleyen belediye yetkilileri, ara sokaklara giren kamyon ve beton mikserlerinin engellenmesinin sadece İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'nın sorumluluğunda olduğunu belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.