Hava Durumu

Genç kız, şofben kurbanı oldu

Kocaeli'de, 27 yaşındaki bir genç kız, yeni taşındıkları evde banyo yaparken, tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız, şofben kurbanı oldu

Alınan bilgiye göre, baba kız birlikte yaşayan servis şoförü Münir Kırkaya ve 27 yaşındaki kızı Hale Kırkaya, ev kirası yüksek geldiği için iki gün önce İzmit Yuvam Akarca'da oturdukları evlerinden, Yeşilova Mahallesi Turhan Güneş Caddesi üzerinde bulunan yeni bir kiralık eve taşındılar. Kızıyla birlikte yaşayan baba Münir Kırkaya akşam saatlerinde odun almak için evden ayrılınca, kızı Hale Kırkaya evdeki banyoya girdi. Yeni taşındıkları evin banyosundaki tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlenen genç kız, banyoda yaşamını yitirdi.

Odun almaktan dönen baba aşağıda bulunan komşusundan odunları taşımak için yardım isteyerek, evin dördüncü katına çıktı. Kapıyı açarak eve giren baba, eve girdiğinde seslendiği kızı Hale'nin bir türlü ses vermemesi üzerine banyonun kapısını açtı. Banyoda kızını cansız bir şekilde yerde yatar vaziyette bulan talihsiz baba ve komşusu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Şofbenden çıkan gazdan zehirlendiği belirlenen genç kız, 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kızın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından, otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.