Hava Durumu

Genç kıza çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapıp...

Bursa’da, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi E.B.'nin çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptığı suçlamasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan 49 yaşındaki D.Ş., genç kızın şikayetini geri alması üzerine beraat etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kıza çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapıp...
Bursa'da mermercilik yapan D.Ş., iddiaya göre 2009 yılında tanıştığı 24 yaşındaki E.B. ile kısa süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrıldı. 3 yıl sonra aradığı E.B. ile buluşan D.Ş., genç kız ile birlikte olurken fotoğraflarını çekti. Rahatsız olduğu için bu ilişkiye son veren E.B., cep telefonu numarısını değiştirdi. Buna rağmen genç kızın numarasını bulan D.Ş., iddiaya göre, çekilen fotoğrafları gerekirse tanıdığı erkek arkadaşı ve kız kardeşine gönderip köyün internet sitesinden yayınlayacağını söyleyerek E.B. ile tekrar birlikte olmak istedi. Bunun üzerine korkan genç kız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yapılan savcılık soruşturması sonrası tutuksuz sanık D.Ş. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'nitelikli cinsel saldırı', 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek', 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak' suçlarından 23 yılına kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. D.Ş.'nin yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada yöneltilen suçlamaları kabul etmeyip, fotoğrafları zorla değil ilişkiye girdiği E.B.'nin isteği ile çektiğini söyleyen D.Ş., suçsuz olduğunu belirtip, beraatini istedi.

Mahkemede ifade veren E.B. ise "Sanığın anlattıklarının hepsi doğru. Beni bir iki kez arayıp rahatsız etti. Bunu alışkanlık haline getirmesinden korktuğum için şikayette bulundum. Sanık bana herhangi şantaj yapmadı. Ben, sanık ile kendi isteğim ile birlikte oldum. Fotoğrafları kendi isteğimle çektirdim. Şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme heyeti verilen bu ifadeden sonra sanığın tüm suçlardan beraatine karar verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.