Hava Durumu

Genç kıza Twitter'dan iğrenç tuzak!

Twitter'da genç bir kız, 300 binin üzerinde takipçisi olan O.T. adlı kişi tarafından göğüslerinin fotoğrafını göndermesi konusunda tehdit edildi. Genç kız, mesajların ekran görüntüsünü alarak yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kıza Twitter'dan iğrenç tuzak!
Sosyal medya, Twitter'da yaşanan bu iğrenç bir olayla çalkalanıyor. İsmi açıklanmayan bir kadın kullanıcı, 300 binin üzerinde takipçisi olduğunu iddia eden O.T. adlı bir başka kullanıcısı tarafından göğüslerini açması için tehdit edildiğini iddia etti. Söz konusu mesajlaşmaları bir arkadaşı aracılığıyla paylaşan kadın yardım istedi.

TEHDİT ETTİ

İddiaya göre; O.T. isimli şahıs, kimliğini gizli tutan kadın kullanıcı ile cep telefonu uygulaması olan WhatsApp üzerinden konuşmaya başladı. Mesajlaşma sırasında O.T., genç kadına "Göğüslerini görmek için her şeyimi veririm" yazdı. Bir süre ısrar eden O.T., genç kadının reddi üzerine tehdit dolu bir mesaj atarak "Eğer göndermezsen Twitter ve Instagram'da numaranı paylaşıp herkese göğüs fotoğraflarını attığını söylerim. Twitter'da 300 bin, Instagram'da 5 bin takipçim var. Kaç erkek yazar bir düşün" dedi.

GENÇ KADIN YARDIM İSTEDİ

O.T., tehditlerini sürdürürken genç kadın, mesajların ekran görüntüsünü alarak bir arkadaşı aracılığıyla Twitter üzerinden paylaşarak "Bu tacizci sapığı ifşa ediyorum, yardım edin" çağrısında bulundu. Hızla yayılan mesajın ardından Twitter kullanıcıları O.T. isimli şahsı mesaj yağmuruna tuttu. Gelen mesajlar üzerine O.T., Twitter'daki adını değiştirerek B.A. yaptı ve profilinde bulunan ve kendisine ait olduğu tahmin edilen fotoğrafı kaldırdı. (Kaynak: Gazetevatan)

\"\"
\"\"
\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.