Hava Durumu

Genç kızın cesedi ormanda bulundu

Ordu’da 16 gündür kayıp olan 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kızın cesedi ormanlık alanda bir ağaca asılı olarak bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kızın cesedi ormanda bulundu

Ordu Cumhuriyet Lisesi 2. Sınıf öğrencisi olan Neslihan Tiryaki (16), 23 Mayıs 2014 günü okuldan eve gelip kıyafetlerini değiştirdikten sonra arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamayan Neslihan Tiryaki’nin ailesi kızlarının kayıp olduğunu belirterek polise haber verdi. 16 gündür kendisinden haber alınamayan Neslihan Tiryaki’nin cesedi 500 rakımlı Boztepe yolunda ormanlık alanda yöresel adı ‘melocan’ olan diken ucu sebzesi toplayan bir kişi tarafından ağaca asılı vaziyette bulundu.

Polisin olay yerine gelmesiyle birlikte yoldan 50 metre aşağıda bir ağaca asılı vaziyette olan cesedi çıkarmak için AFAD ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen AFAD ve Ordu Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri, halat sarkıtarak cesedi çıkarmak için seferber oldu. Uzun uğraşlar sonunda cesedi çıkarılan Neslihan Tiryaki’nin cesedi cenaze aracına konularak Ordu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Ordu Cumhuriyet Savcılığı, Neslihan Tiryaki’nin intihar mı ettiği yoksa başkası tarafından mı öldürüldüğünü araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.