Hava Durumu

Genç kızın sır dolu ölümü

İzmir'in Buca ilçesinde, 19 yaşındaki Şevval Sayar, bir binanın 4. katından düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılamadı. Evde bulunan bir erkek gözaltına alındı. "Dışarıda kalmasın diye eve aldım" diyen şüpheli serbest kaldı. Genç kızın intihar etmiş olabileceği ihtimali de değerlendiriliyor. Kesin ölüm nedeni otopsi ile belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kızın sır dolu ölümü
Olay, İzmir Buca'da dün saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Liseyi bitirdikten sonra eğitimine ara veren ve şu an herhangi bir işle de uğraşmayan Şevval Sayar, binanın 4’üncü katındaki daireden bilinmeyen bir nedenle düştü.

Ağır yaralanan genç kızı fark edenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, vücudunda kırıklar oluşan Sayar’ı ambulansla Özel Tınaztepe Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Sayar kurtarılamadı. Genç kızın cansız bedeni otopsi içinİzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Genç kızın düştüğü belirtilen dairede yaşayan O.Y., polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinin alınması için polis merkezine götürülen O.Y., daha sonra sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. O.Y.’nin ilk ifadesinde, Sayar’ı dışarda kalmaması için evine aldığını, daha sonra yiyecek bir şeyler almak için evden ayrıldığında, genç kızın kendisini boşluğa bıraktığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Poliste ifadesi alınan O.Y., savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Genç kızın intiharetmiş olabileceğinin düşünüldüğü, ancak soruşturmanın sürdüğü ve kesin ölümnedeninin detaylı otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.