Hava Durumu

Genç modele ahlaksız teklif! Ünlü bir aktör ile...

20 yaşındaki genç model Jazz Egger, ajansı aracılığıyla kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti. İngiltere'de yaşanan olay büyük tepki çekti.İngiliz Daily Mail gazetesi, 20 yaşındaki model Jazz Egger'in, moda endüstrisinde yaşadığı korkunç deneyimi ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç modele ahlaksız teklif! Ünlü bir aktör ile...

Habere göre, bu yıl 20 yaşında giren Egger, dünyaca ünlü modellerin kayıtlı olduğu oldukça büyük bir ajansta çalışıyordu. Genç kıza, ajans görevlileri tarafından 'zengin bir müşteriyle' birlikte olması karşılığı 2 bin sterlin yani ortalama 2 bin 500 dolar teklif edildi. Ancak bu rakam, modellerin "ününe" göre 2.5 milyon dolar seviyesine kadar yükselebiliyor.

Egger'in anlattıklarına göre ünlü modellere zengin iş adamlarıyla buluşmaları karşılığında milyonlarca dolar teklif ediliyor.

Egger'ın telefon kayıtlarıyla olay ifşa edilirken, mesajlarda, "Oldukça ünlü bir aktörle bir gece geçireceksin. Yaklaşık bir iki saat. İsmini buradan açıklayamıyoruz. Güzel kıyafetler ve topuklu ayakkabılarını giyin ve onunla belirtilen otelde buluş" ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.