Hava Durumu

Genç şarkıcıdan sosyal medyayı sallayan paylaşımlar

Yeni şarkısı 'Yatıya' ile müzikseverleriyle buluşan genç şarkıcı Melis Kar, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç şarkıcıdan sosyal medyayı sallayan paylaşımlar

2016 yılında çıkardığı "Kibir" albümü ile müzik piyasasına giren Melis Kar, yeni şarkısı 'Yatıya' ile sevenlerinin kalbinde taht kurmaya devam ediyor. Kar, müzik sektöründeki başarısının yanı sıra düzgün fiziğiyle de adından söz ettiriyor.

FİZİĞİYLE SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

Başarılı şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kar'ın her paylaşımı takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni alıyor.

ŞARKILARINDA MESAJ BARINDIRIYOR

Essiz yorumunun yanı sıra seslendirdiği şarkıların söz ve müziğine de imzasını atan şarkıcı, oluşturduğu şarkıların bir mesajı olmasına önem veriyor. Son çıkardığı "Yatıya" parçasında ise; sadece erkeklerin değil, kadınların da aşık olduğu kişiyi kalbine ve hayatına davet edebileceğinin altını çiziyor.

"MÜZİĞİMLE KALPLERE YATIYA GELMEYE HAZIRLANIYORUM"

İnsanların umudu hep canlı tutan bir şarkı eşliğinde hayata bakması gerektiğini söyleyen Melis Kar, "Yatıya" adlı şarkısı hakkında; "Eskiden yatıya kalmak kültürümüzde insan ilişkilerinin, dostluğun, misafirperverliğin ve insanlarımızın birbirine duyduğu güvenin bir ifadesiydi. Ben de müziğimle herkesin hayatında güven duyduğu kalıcı bir dost gibi kalplere yatıya gelmeye hazırlanıyorum" diyor.

Haberin Fotoğrafları İçin TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.