Hava Durumu

Genç starlardan Dündar'a ziyaret

Osmangazi Belediyesi tarafından 2017 yılında düzenlenen Bursa Liseler Arası Müzik Yarışması'nda en iyi pop erkek solist kategorisinde birinci olan öğrenciler, Başkan Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç starlardan Dündar'a ziyaret

Gençlerin önünü açmak ve sesini duyurmak isteyen genç yeteneklere destek Özel İdea Koleji öğrencileri, mutluluklarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı. Kazandıkları ödül ile Başkan Dündar'ı ziyaret eden gençler, Liseler Arası Müzik Yarışması'nın kendileri için bir dönüm noktası olduğunu dile getirdiler.
Dündar, kültür-sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, "17 yıldır düzenlediğimiz Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması, uluslararası bir yarışma halini aldı. Feraizcizade Mehmet Şakir Efendi adına düzenlediğimiz oyun yazma yarışması ile de Türk edebiyatına yine farklı bir dalda katkı sağlıyoruz. Liseler Arası Mevlana Şiir Yarışması'nı da ilk olarak Osmangazi ilçesindeki liseler arasında yaptık. Daha sonra Bursa geneline yaydığımız yarışmamızı Türkiye geneline taşıdık. Gençlerimizin yeteneklerini sergilemesine imkân sağlayan Bursa Liseler Arası Müzik Yarışması'nı da başarıyla organize ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.