Hava Durumu

Genç Timsah'tan duygu dolu sözler

Süper Lig'de ilk kez forma şansı bulan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Muhammed Şengezer, "İlk maçımdı değişik duygular içindeydim. Tarif edilemez bir duygu bence bu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç Timsah'tan duygu dolu sözler

Haber/ İrem Özyılmaz

Harun'un şok sakatlığıyla Karabük karşısında kaleye geçen genç eldiven duygularını paylaştı.

DEĞİŞİK DUYGULAR

Kardemir Karabükspor'u 2-1 deviren ve Süper Lig'de yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran Bursaspor'da genç kaleci Muhammed Şengezer de önemli bir eşik atladı. Timsah'ın bu sezon öne çıkan en önemli ismi Harun Tekin'in son taktik antrenmanda sakatlanmasının ardından 20 yaşındaki eldiven kaleyi devraldı ve ilk kez Süper Lig'de forma giydi. Maçın ardından konuşan Muhammed, "Öncelikle başkanıma ve hocama beni bugün oynattıkları için teşekkür ediyorum. İlk maçımdı değişik duygular içindeydim. Tarif edilemez bir duygu bence bu" dedi.

HEDEFİ AVRUPA

Genç eldiven hedefinin ilerleyen zamanlarda Avrupa'da forma giymek olduğunu açıkladı. İlk olarak Karabükspor maçını da yorumlayan Muhammed Şengezer, "Maçın iyi geçtiğini düşünüyorum. Kazandık, önemli olan da bu zaten. Ama bu daha başlangıç, burada bitmeyecek. Daha iyi yerlere gelmek için daha fazla çalışmamız lazım. Benim açımdan hedef, A Milli Takım ve Avrupa'da oynamak. Taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ederim. İnşallah diğer genç kardeşlerim de bu duyguyu yaşarlar. Başkanımıza, kulübümüze, taraftarımıza iyi ve örnek bir futbolcu olmak için çalışacağım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.