Hava Durumu

Genç Timsahlar şovla zirveye!

Yeşil Beyazlılar U-19 Elit Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışındaki en yakın rakibini Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Gökalp (2), Çağatay ve Çağrı'nın golleriyle farklı devirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç Timsahlar şovla zirveye!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ÇOK HIZLI BAŞLADILAR

Spor Toto Gelişim U-19 Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, 6. hafta erteleme maçında dün Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Yeşil Beyazlılar adeta şov yaparak 4-0 kazanmasını bildi. Evinde oynadıkları maça oldukça istekli başlayan Genç Timsahlar, henüz 12. dakika Gökalp'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bursaspor 25. dakika sağ kanattan geliştirdiği atakta Burak Kara'nın enfes pasında bu kez Çağatay'ın kaydettiği şık golle maçta 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ

Oyun üstünlüğünün yanısıra skor üstünlüğünü de eline geçiren Bursaspor, 38. dakikada Çağrı ile farkı 3'e çıkarmayı başardı: 3-0. Yeşil Beyazlı oyuncuları bu golden sonra hep birlikte kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarının önünde Timsah yürüyüşü yaparak büyük bir sevinç yaşadı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken durmaya niyeti olmayan Bursasporlu genç kramponlar 61'de Gökalp ile bir gol daha buldu: 4-0. Kalan bölümde başka gol olmayınca rakibini farklı deviren Yeşil Beyazlılar bu sonuçla puanını 61 yaparak 1 maç eksiğine rağmen Galatasaray'ın 1 puan önünde lider oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.