Hava Durumu

Gençler asla unutmaz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, hain FETÖ darbe girişimine karşı milli destanın yazıldığı günün anısına düzenlenen organizasyonda, yaklaşık 1000 sporcunun gösterisi büyük alkış aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2017 02:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2017 02:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler asla unutmaz

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dün tüm Türkiye'de coşku içinde kutlandı. Kutlamalar kapsamında Bursa'da da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde hain FETÖ darbe girişimine karşı milli destanın yazıldığı günün anısına Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda 1000 yüzücü gösteri sergiledi. Gençlik Spor'un yaz spor okullarına katılan sporcular ellerinde Türk bayrakları ile sırtüstü yüzerek çok güzel bir görüntü ortaya koydular.

Yaşanan bu büyük FETÖ ihanetini genç nesillere doğru anlatabilmek ve unutturmamak amacıyla düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak son buldu. İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, "Yüze yakın etkinlikle 15 Temmuz'u unutturmamak ve gençlerimize milli birlik ruhunu oluşturmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Minik kursiyer yüzücüler ve milli sporcularımızla son derece güzel bir etkinlik yaparak 15 Temmuz şehitlerimizi andık. Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.