Hava Durumu

Gençler profesyonel oluyor

Bursaspor yönetimi Afyon kampına katılan 16 yaşındaki Ali Akman ile 19 yaşındaki Çağrı Yağız Yasak ile profesyonel sözleşme imzalamayı kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler  profesyonel oluyor

ATTIĞI GOL DİKKAT ÇEKTİ
Bursaspor yönetimi teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Afyon kampının son bölümüne katılan iki genç futbolcusuyla profesyonel sözleşme yapmayı kararlaştırdı. Şagadam ile oynanan hazırlık maçında attığı iki golle dikkat çeken, özellikle de ilk goldeki aşırtma hareketiyle futbol bilgisini ortaya koyan 16 yaşındaki Ali Akman ve sol açıkta görev yapan 19 yaşındaki Çağrı Yağız Yasak ile önümüzdeki günlerde profesyonel sözleşme imzalanacak.

MENAJERLER PEŞLERİNDE
Teknik direktör Samet Aybaba her iki futbolcunun da daha fazla gelişmesi gerekçesiyle şu an A Takım'da kendilerine şans vermezken, Akademi liglerinde forma giyerek biraz daha süre almalarını istedi. Ali Ay yönetimi Afyon kampında kısa zamanda birçok menajerin dikkatini çeken her iki oyuncunun da elden kaçmaması adına önlemini şimdiden alarak imzalayacakları profesyonel sözleşmeyi yakın zamanda kamuoyuna duyuracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.