Hava Durumu

Gençler, Trabzon'dan kaçamadı

Bursaspor U-21 Takımı 3'te Çağrı Yağız Yasak ve 47'de Jani Atanasov ile 2 kez öne geçerken, Trabzonspor ise 38 ve 90'da Berkay Sefa Kara ile beraberliği yakaladı ve 2 takım da 1 puana razı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler, Trabzon'dan kaçamadı

TFF U-21 Süper Ligi'nde 28. hafta maçında Bursaspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Yeşil Beyazlılar 3. dakikada Çağrı Yağız Yasak'ın attığı şık golle 1-0 öne geçmeyi başardı.
Golden sonra toparlanan konuk ekip oyunu rakip alana taşıdı. Bursa-spor kalesinde üst üste pozisyonlar bulan Bordo Mavililer 38'de Berkay Sefa Kara ile skoru 1-1'e taşıdı.
İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf yine Bursaspor oldu. Yeşil Beyazlılar 47. dakikada Jani Atanasov'un penaltıdan attığı golle skoru 2-1'e taşıdı.
Öne geçtikten sonra oyunun kontrolü ilk yarıda olduğu gibi Trabzonspor'a geçti. Bordo Mavililer üst üste yakaladığı pozisyonlarda kaleci Deniz Aydın'ı geçmeyi başaramezken 90'da ise Berkay Sefa Kara yeniden skora eşitliği getirdi: 2-2.
Uzatma bölümlerinde 2 takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve takımlar 1 puana razı oldu. Bu sonuçla Bursaspor puanını 58'e, Trabzonspor ise 46'ya yükseltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.