Hava Durumu

Gençler turu kaptı

Futsal Genç Erkekler üst tur maçında Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Erdoğan, Berkay ve Can'ın attığı gollerle 3-1 yenerek son 16 turuna kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler turu kaptı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ÜST ÜSTE ATAKLAR

Bursa Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Genç Erkekler futbol müsabakalarında heyecan devam ediyor. Dün oynanan tur maçında Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni rahat bir skorla 3-1 mağlup ederek son 16 turuna kalmayı başardı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Karacabey ekibi, 5. dakikada Erdoğan Kılıç'ın golüyle öne geçti 1-0. 8. dakikada Berkay Anik'in ayağından bir gol daha bulan Yeşil Beyazlılar farkı ikiye çıkardı 2-0

FARKI AZALTAMADI

İkinci yarıya iyi ve pozisyonlar bularak başlayan taraf ise Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Hızlı gelişen hücumda 17. dakikada Salih Okay'ın attığı golle farkı bire indiren Havva Aslanoba ekibi, bu dakikada sonra skoru dengelemek için ataklar geliştirse de Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi son bölümde Can Yamitkan ile bir gol daha buldu ve salondan 3-1'lik skorla galip ayrılarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise elendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.